Annika

Det är jag, Annika som är ägare till frisörsalongen Heaven hair!

Jag gick min frisörutbildning på Ängelholms hårakademi och tog studenten 2013. Därefter jobbade jag på en salong i Halmstad i drygt 1 år och flyttade sen till Oslo för att jobba som frisör.
Sommaren 2015 blev jag egenföretagare och hyrde in mig i en salong i Markaryd.
Sommaren 2016  öppnade jag Heaven hair inne hos Kroppshälsan. I februari 2022 flyttade jag salongen hit, till Järnvägsgatan 4A!

Jag brinner främst för att jobba med löshår, Även herrklippningar är en stor favoritdel i yrket.  Men självklart är det variationen av olika färgningar och klippningar som gör det så himla roligt!

Jag har Gesällbrev och frisörlicens, behörighet A,B & D.

duktig frisör i halmstad

Fanny

(Ny frisör i Halmstad)

Efter 10 år i Oslo har jag nu flyttat till Halmstad. Jag hyr stol hos Annika och är i full gång med att jobba upp min kundkrets här i stan.

Jag utbildade mig också till frisör på Ängelholms hårakademi. Efter färdiga studier så öppnade jag en egen salong. Jag höll igång i knappt ett år, sen blev jag trött på hemorten Mellbystrand och ville hitta på nåt annat. Så jag åkte till Oslo lite spontant och blev fast.
Jag jobbade på lite olika salonger, bland annat en av Oslos toppsalonger. Där jobbade jag med väldigt duktiga frisörer och lärde mig mycket om mestadels färg. Jag har lång erfarenhet och brinner verkligen för frisöryrket. Hos mig är du som kund i fullt fokus. Jag lyssnar noga på dina önskemål och ger mina professionella råd så att vi tillsammans hittar den perfekta stilen till just dig. Jag brinner lite extra för färg, speciellt balayage och blonda färger.

Slappna av och njut

Vår vision är att man ska ha en lugn och avkopplande stund hos oss. 
Heaven hair är belägen i en fridfull, harmonisk lokal.
Stressa ner och koppla av. Drick en kopp kaffe, bläddra i en tidning eller bara njut av tillvaron.

Vi kommer att ta väl hand om dig. Det är Du som är i centrum och vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd. Tillsammans med våra kunskaper och dina önskemål kommer vi överens om en frisyr som klär dig bäst. 

Varmt välkomna till oss!