Boka din tid själv- enkelt och smidigt!

Bokning och Avbokning sker endast på telefon eller genom onlinebokningen.
Ej giltigt på sms eller mejl. 
Undantag på söndagar då vi har stängt, skicka isåfall mejl till den du ska till.
Ej avboad tid inom 24h debiteras med 100% av priset.

Ej avbokad tid inom 24h debiteras med 100% av priset

När du som kund bokar upp en tid för behandling hos mig gör vi ett muntligt avtal. Jag försäkrar dig om att jag reserverar och håller den inbokade tiden till dig och inte säljer den till någon annan. Jag tar ingen deposition vid bokning utan litar på att du som kund respekterar och följer mina bokningsregler samt att du som kund även lämnar korrekta personuppgifter så jag kan nå dig vid behov.

Varför tar jag betalt, även om du inte kommer?

När Du beställer tid för behandling så gör vi ett muntlig avtal.

Du köparen förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag säljaren förbinder mig då att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Så länge Du inte avbeställer tiden tidigt dagen innan så hinner vi inte sälja den till någon annan. Därför är du betalningsskyldig om du inte följer bokningsreglerna.

Som egen företagare är min lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.
Är du osäker på en tid eller dag vänta hellre med bokningen! Och ring direkt när du vet att du inte kan.. På så vis slipper vi båda hamna i en tråkig situation.